~ behind blue eyes ~

05.02.2008.

baš kad kontam napisat post mora me ovaj naslov posta ***at? Neš ti mene i odabira naslova teksta... Zar je i bitno? i tako i tako puno znakova još ima i još i još još još ima i još još još još još još zar netko koristi ovoliko znakova za nas

Kažu da se baš moram nečeg odreć na punih 40  dana. opcije:
1. ne pisat postove na bloggeru - ne bi mi teško palo, mada bi tada baš i došla u napast
2. odreć se seksa - ali kažu moraš se odreć nečega što konzumiraš hmmmm
3. jedna od čvaka reče da se odreknem čokolade - nije normalna! halo, čokolade? bez milke s keksom, bez milke s grožđicama, bez dorine s keksom, kokosom... ma daaaj- nemoguće!
4. druga čvaka kaže da se odreknem cigara - 15 ispita past u mjesec dana bez ijedne cigare? nemoguće!
5. odreć se msn-a - hahhahahahahahahahhahaha - nemoguće!
6. izlazaka - hahahhahahahahhahahahaha - nemoguće!

ipak odričem se učenja*, seksa**, egzotičnih putovanja, skupocjenih shopinga i svakodnevnog kuhanja!

i tako
p.s. pozdrav svim voajerima koji i poslije gotovo godinu mog nebloganja  zalutaju ovdje - ja ne znam koji vam je hui pa zalutate vamo, javila bih vam se ja da mogu od lijenosti.
pozdrav i dvijema čvakama rasutima po bjelom svijetu, pozdrav burazu kojeg rođena mater ne prepoznaje, mom frendu kojeg moram pronać na svakoj stranici na netu, frendu koji me zove tač skrin, čoviku koji mi se mora odužit jer me ostavio zapuštenu, mami koja me voli ali pegla, komšiji ivi što mi je dao krofnu, tati što je uzeo krofnu što mi je dao komšija ivo, babi što sam morala pravit krofne, svim mačkarama, maškarama i svima koji se osjećaju tako. I najveći pozdrav mom budućem psihijatru uz poruku- ko te tentao da to studiraš, trpi sad!

i tako

* nakon konzultacija s čovikom ne odričem se učenja
** nakon konzultacija s čovikom ne odričem se seksa pogotovo

34855

ljudov(a)

kopirajt © 2006 hey oh